Την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ καλεσμένος ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, με θέμα τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Δήλωσε ότι αν ο λαός θέλει πραγματική αλλαγή, τότε πρέπει να στηρίξει το ΕΛΑΜ.

Την ίδια στιγμή, εξέφρασε τις ανησυχίες του αναφορικά με τα όσα βιώνουν οι πολίτες σε σχέση με το Κυπριακό, μεταναστευτικό, οικονομική κρίση, πληθωρισμό και τα σκάνδαλα.

Ειδική αναφορά έκανε στο Υπουργείο Εργασίας, αλλά και στο Υφυπουργείο Πρόνοιας, για την άδικη μεταχείριση προς τους συμπατριώτες μας, αλλά στον αντίποδα πράττουν εντελώς το αντίθετο όταν πρόκειται για λαθρομετανάστες.

Επιπλέον, τόνισε την αναγκαιότητα να εφαρμοστεί μια αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, που θα λειτουργεί αποτρεπτικά.

Στην συνέχεια, κάλεσε όλα τα κόμματα που φώναζαν τα προηγούμενα χρόνια ότι επιβάλλεται να αλλάξει η διακυβέρνηση Αναστασιάδη, δηλαδή το ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ – ΔΗΠΑ – Οικολόγοι, να ψηφίσουν το ΕΛΑΜ που αποτελεί την μοναδική αλλαγή.

Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, ο κ. Καυκαλιάς, δήλωσε ότι οι δρόμοι του ΑΚΕΛ με το ΕΛΑΜ δεν μπορούν να ενωθούν, ο κ. Γεάδη απάντησε εκ νέου, ότι το ΕΛΑΜ είναι η μόνη επιλογή για πραγματική αλλαγή. Φαντάζομαι, όπως δήλωσε, ότι το ΑΚΕΛ θα συμφωνεί με το ΕΛΑΜ και θα καταδικάζει μια λύση του Κυπριακού που είναι ρατσιστική, όπως η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, καθώς και ρατσιστικές πολιτικές που βάζουν σε προτεραιότητα τους λαθρομετανάστες.