Στο δρόμο που χάραξε ο ΔΗΣΥ κινείται το έτερο του ήμιση το ΑΚΕΛ όσο αφορά την γραμμή που ακολουθείται στο Κυπριακό μας πρόβλημα.

Το κόμμα του λαού έκανε συνάντηση με τους τουρκο”κύπριους” επιχειρηματίες καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι μια λύση θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη, που είναι και το απαιτούμενο για την ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας.

Το Κυπριακό πρόβλημα έρμαιο στα συμφέροντα του καπιταλιστικού κόσμου, που θυσιάζει κάθε Εθνική και ανθρώπινη αξία στο βωμό των οικονομικών συμφερόντων, αφού αυτό που προέχει για τους κεφαλαιοκράτες επιχειρηματίες είναι η επέκταση του αγοραστικού τους κύκλου. Βλέπουν την κάθε ανθρώπινη ύπαρξη σαν αγοραστικό κοινό και μια λύση θα επεκτείνει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα να εμπαίζει με το Εθνικό μας ζήτημα. Δεν θα επιτρέψει σε κανένα να  ξεπουλήσει την κατεχόμενη γη μας και την ιστορία μας, για τα χρήματα.

Δυστυχώς μόνο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δια μέσω της ιδεολογίας του μπορεί να προασπίσει τα ιστορικά δίκαια του λαού μας. Για μας προτεραιότητα έχουν τα Εθνικά και όχι τα οικονομικά συμφέροντα.

Γραφείο Τύπου 

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)