Νέα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών από διαφορετικές φατρίες σημειώθηκαν στην γκετοποιημένη πλέον παλιά Λευκωσία, που έχει χωριστεί σε περιοχές ελέγχου αναλόγως εθνικότητας.

Η Κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη καθώς όσα συμβαίνουν είναι με την δική της ανοχή. Ενώ θα έπρεπε να λαμβάνει μέτρα, αντ’ αυτού επιλέγει τις κούφιες διακηρύξεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγα μέτρα πιο κάτω απ’ το σημείο που σημειώθηκαν τα επεισόδια, υπάρχει Κέντρο Φιλοξενίας το οποίο πρόσφατα εγκαινίασε ο Υπουργός Εσωτερικών!!!

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει την ανοχή της Κυβέρνησης, που με την παθητική της στάση θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων της Κύπρου. Την καλούμε για πολλοστή φορά να εξετάσει το πακέτο των προτάσεων που έχουμε καταθέσει, για εφαρμογή ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής, ενώ άμεσα, χωρίς άλλη χρονοκαθυστέρηση, πρέπει να ξεκινήσουν ισχυρές αστυνομικές περιπολίες στις «γκετοποιημένες» περιοχές, θέτοντας σε ισχύ την απόφαση του ΕΔΑΔ για απέλαση των παρανόμων μεταναστών, καθώς και όσων δεν σέβονται το κράτος που τους φιλοξενεί.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)