Τηλεφωνική παρέμβαση από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) έγινε χθες στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ, στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης.

Μετά από συνεχείς απαξιωτικές αναφορές στο Κίνημά μας, το οποίο αποκαλούσε νεοναζιστικό, οι προκλήσεις δεν έμειναν αναπάντητες και προκάλεσαν την  τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Ε.ΛΑ.Μ..

Πιο συγκεκριμένα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ε.ΛΑ.Μ. ζήτησε από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ να ανακαλέσει, με τον Λουκαΐδη να επαναλαμβάνει την θέση του. Τότε η απάντηση ήταν άμεση από τον Γεάδη Γεάδη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στο ΑΚΕΛ κάνοντας αναφορά στην συνεργασία των κομμουνιστών με τους ναζί κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου, σε φωτογραφία ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ ο οποίος πόζαρε μπροστά από το πορτρέτο του Κεμάλ Ατατουρκ αλλά και την ομοιότητα των όσων πρεσβεύει το  ΑΚΕΛ με τον φασισμό, προκαλώντας αμηχανία τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ.

Η συνεχής και ραγδαία άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχει προκαλέσει πανικό στα ενδοτικά κόμματα, τόσο του ΔΗΣΥ, όσο και του ΑΚΕΛ. Τρέμουν στην ιδέα, ότι χάνουν ποσοστά, σε αντίθεση με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και προσπαθούν με φαιδρές επιθέσεις και λασπολογία να μειώσουν την επιρροή του Κινήματος μας στον λαό. Όλες όμως οι προσπάθειες τους πέφτουν στο κενό, γιατί απέναντι από την αλήθεια δεν μπορεί να σταθεί κανένα ψέμα, όσο ωραίο και αν είναι…

Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω: