Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ θα βρεθεί ο τέως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Κατσουρίδης, με εισήγηση για αποβολή του, με την κατηγορία της εμπλοκής του στην υπόθεση της Δρομολαξιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ.

Η ηγεσία του κόμματος, η οποία διενήργησε εσωκομματική διαδικασία αναφορικά με το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς, εντοπίζει πιθανές ευθύνες άλλων στελεχών, πέραν του Βενιζέλου Ζαννέτου τον οποίο και υπερασπίστηκε δημοσίως. Εδώ και μερικές βδομάδες, η επιτροπή ελέγχου που ανέλαβε την έρευνα εντός του ΑΚΕΛ, κατέληξε σε συγκεκριμένο πόρισμα το οποίο προωθήθηκε στη Γραμματεία του κόμματος και στη συνέχεια στο Πολιτικό Γραφείο.

Εμείς διερωτόμαστε από την στιγμή που το ΑΚΕΛ, αλλά ακόμα και ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του, Άνδρος Κυπριανού δείχνουν ότι ο Κατσουρίδης εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Δρομολαξίας, τι έκαναν οι ερευνητικές Αρχές για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Γιατί οι αρμόδιες Αρχές δεν αντιδρούν και αφήνουν στο απυρόβλητο.

Γιατί δεν ήταν στο κατηγορητήριο και αυτός και κάποιοι άλλοι υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί;

Δεν θέλουμε μόνο τα μικρά ψάρια αλλά και τους μεγάλους καρχαρίες. Μόνο έτσι θα επέλθει κάθαρση και αξιοπιστία προς την διαβρωμένη ηγεσία.