Το πρωί του Σαββάτου (08/12) μέλη και στελέχη της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), μαζί με το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μάριο Βασιλείου και τον Επαρχιακό Λεμεσού Χαράλαμπο Μεσαρίτη, επισκέφθηκαν το Λαϊκό Παζαράκι Λεμεσού, όπου μοίρασαν έντυπο υλικό με το οποίο ενημέρωναν τον κόσμο για το κοινοβουλευτικό έργο του ΕΛΑΜ, δύο χρόνια μετά την είσοδό του στην Βουλή.

Τα στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος αγκαλιάστηκαν από την πλατιά μάζα των Λεμεσιανών, οι οποίοι γυρνάνε την πλάτη τους στο πολιτικό κατεστημένο που εξαθλίωσε την κοινωνία και ξεπούλησε την πατρίδα μας.

Παράλληλα, τα στελέχη του κινήματος συνομίλησαν με τους παραγωγούς, αρκετοί εκ των οποίων τάσσονται ανοικτά υπέρ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αντιλαμβανόμενοι ότι είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που αγωνίζεται και υπερασπίζεται την εθνική παραγωγή, την ίδια στιγμή που οι αρμόδιοι αδιαφορούν, τόσο για τις φθηνές εισαγωγές γεωργικών προϊόντων, αλλά κυρίως όσο αφορά τα γεωργικά προϊόντα που περνούν καθημερινά από τα οδοφράγματα.

Οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν εντατικά σε Παγκύπρια βάση, με στόχο να σπάσουν την συνομωσία της σιωπής απέναντι στο Κίνημά μας και να διαδώσουν το μήνυμα της Εθνικής αντίστασης.