Σήμερα Κυριακή 29/11/20, στελέχη και μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στη παρουσία του αναπληρωτή προέδρου Πέτρου Κουντουρέσιη, του Β’ Αντιπροέδρου Μιχάλη Μιχαήλ, του Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Στέφανου Ρούσου, πραγματοποίησαν ενημερωτική Δράση για στήριξη την εθνικής παραγωγής.

Το Ε.ΛΑ.Μ έκανε αισθήτη την παρουσία του σήμερα το πρωί, στο παζαράκι που διοργανώνεται στην κοινότητα Τίμης, όπου ψώνισε και συνομίλησε με τους μικροπολιτές, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και τους εξέφρασαν την στήριξη τους, όσο αφορά τις θέσεις τους στο εν λόγο ζήτημα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), καλεί τους πολίτες να προχωρήσουν σε μποϋκοτάζ των τουρκικών προϊόντων. Προς αυτήν την κατεύθυνση το Κίνημά μας έχει καταθέσει προτάσεις νόμου με τις οποίες:

– προϊόντα με αναγραφή “Made in Turkey” να επιβαρύνονται με φορολόγηση ύψους 70% (19 Νοεμβρίου 2018)

– να απαγορευτούν οι εισαγωγές από την Τουρκία (19 Νοεμβρίου 2018)

– εως ότου εσφαλμένα τα οδοφράγματα παραμένουν ανοικτά, υποχρεωτική σήμανση προέλευσης των προϊόντων που εισέρχονται στην Κυπριακή Δημοκρατία από τις κατεχόμενες περιοχές, μέχρι τον καταναλωτή. (13 Μαρτίου 2018)

Στον χώρο δόθηκε έντυπο υλικό στους παρευρισκόμενους όσο αφορά, την ανάγκη για στήριξη της εθνικής παραγωγής, αγοράζοντας μόνο Κυπριακά και Ελλαδικά προϊόντα, την αποφυγή αγοράς Τούρκικων προϊόντων και ενημέρωση όσο αφορά την λαθρομετανάστευση.

Το πλήγμα που δέχεται ο πρωτογενής τομέας στην Κύπρο, ένεκα και των μέτρων της κυβέρνησης είναι πολύ σοβαρό. Ο κάθε ένας από εμάς είναι σημαντικός σε αυτή την προσπάθεια. Η προστασία της πατρίδας μας περνάει από το χέρι ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Στηρίζουμε έμπρακτα την οικονομία του τόπου μας.

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ – ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ