Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), με στελέχη και μέλη του Κινήματος πραγματοποίησαν μεγάλες ενημερωτικές δράσεις το πρωί του Σαββάτου 20/4/2019 στη Λάρνακα και τη Πάφο, όπου πέρασαν από τους κεντρικότερους δρόμους των πόλεων, μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις βασικές θέσεις του Κινήματος εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θερμή, αγκαλιάζοντας τα στελέχη και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Κινήματος. Πλέον, είναι φανερό ότι η λάσπη και ο πόλεμος που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα από ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα πέφτει στο κενό, αφού ο λαός συσπειρώνεται γύρω από το ΕΛΑΜ και ενώνει τη φωνή του μαζί μας, καθώς με την εκλογή Εθνικιστή ευρωβουλευτή για πρώτη φορά από την Κύπρο, ο λαός θα αποκτήσει τη δική του φωνή στις Βρυξέλλες.

Η μαζική παρουσία του Μετώπου Νεολαίας του ΕΛΑΜ στους δρόμους της Λάρνακας και της Πάφου αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι σε όλους όσους πολεμούν με μανία το Κίνημά μας, καθώς εμείς σε αντίθεση με αυτούς έχουμε τον 7ο υποψήφιο, που είναι ο κάθε αγνός ΕΛΑΜίτης, που βρίσκεται καθημερινά στους δρόμους, κόντρα στη φίμωση και τη λάσπη του συστήματος, μεταφέροντας στον κόσμο το μήνυμα της αφύπνισης και της εθνικής αντίστασης.

Αντίστοιχες ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν αμείωτες ανά το παγκύπριο, ενημερώνοντας κάθε συμπατριώτη μας για τις θέσεις και το έργο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Η Ευρώπη αλλάζει και η Κύπρος μαζί…