Ετοιμάζεται να τεθεί σε ισχύ από τον Σεπτέμβρη ο νόμος για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που υπερψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2018 στην Βουλή από τον ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ, ο οποίος έχει ως στόχο «να αποφεύγονται οι συγκεντρώσεις πολιτών ή και οργανωμένων συνόλων προς ακύρωση της διαδικασίας των πλειστηριασμών», όπως οι ίδιοι μαρτυρούν.

Θέλουν, δηλαδή, με απλά λόγια, να ανακόψουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις των στελεχών, μελών και υποστηρικτών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που με την δράση του, εως και σήμερα, έχει ανακόψει δεκάδες εκποιήσεις κατοικιών σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει ότι όσα μέτρα και αν ληφθούν για να περιορίσουν την δράση του,  θα συνεχίσει τον αγώνα του στο πλευρό του λαού, ενάντια στην δικτατορία των τοκογλύφων, για να αποτρέψει το νέο κύμα προσφύγων που αυτή τη φορά θα δημιουργηθεί από την αυθαιρεσία των τραπεζών.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δια του λόγου το αληθές δείτε:

Την ομιλία από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί (2:31) όπου ο κ. Χρίστου κάνει σαφή αναφορά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Φωτογραφίες από παλαιότερες δυναμικές παρεμβάσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) κατά των εκποιήσεων, ανά το Παγκύπριο: