Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο Εθνικόφρων Σωματείο ΠΑΟ Προσφύγων στην Λεμεσό, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση από την Κίνηση για το Δικαίωμα της Στέγασης.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που εντοπίζονται ανά το Παγκύπριο, αφού το φαινόμενο των αστέγων αυξάνεται ραγδαία, την ίδια στιγμή που τα ενοίκια έχουν εκτοξευθεί. Στην συνέχεια ακολούθησε ανοικτή συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα του Κύπριου Πολίτη, ενώ συζητήθηκαν και θέματα ενοικίων, τραπεζικά και εκποιήσεων τα οποία επηρεάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα κάθε ατόμου.

Στο βήμα κλήθηκε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδη Γεάδη, για να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό. Στον χαιρετισμό του, παρουσίασε εν τάχει  τις δράσεις του Κινήματός μας σε σχέση με το μείζον θέμα το αστέγων, που έχει καταντήσει μάστιγα, ενώ στην συνέχεια παρουσίασε και μερικές εκ των προτάσεων που κατέθεσε το Ε.ΛΑ.Μ. για να καταπολεμηθεί το λυπηρό αυτό φαινόμενο. Εξέφρασε την ενεργή στήριξη του Κινήματός μας στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αλλά και τους άστεγους, όπως αυτή ήταν άλλωστε από την πρώτη ιδρύσεως μας. Κλείνοντας, κάλεσε τους πολίτες σε συνεχή αγώνα, ενάντια στο παλαιοκομματικό κατεστημένο, για να ακολουθήσει παρατεταμένο χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.