Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), δηλώνει πως το νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί δεν αποτελεί προστασία της πρώτης κατοικίας και της μικρής επαγγελματικής στέγης. Η Βουλή και η Κυβέρνηση σήμερα έπρεπε να  κυνηγούν τους μεγάλο-οφειλέτες, τους κλέφτες και τους επίορκους πολιτικούς και όχι να φτιάχνουν νομοθετήματα που βάζουν σε κίνδυνο την φυσική επιβίωση του λαού μας.

Θεωρούμε ότι η απόφαση της Βουλής είναι μία προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών και δεν αντιμετωπίζει ριζικά την άμεση απειλή κατά της χώρας, που δεν είναι άλλη από το μνημόνιο και την επαίσχυντη πολιτική του, που είναι η πλήρης εξαρτοποίηση της πατρίδας μας από ξένα οικονομικά συμφέροντα. Είναι αυτοί που μας επέβαλαν είτε με την ψήφο τους είτε με τις αντεθνικές τους ενέργειες την ανήθικη και ανθελληνική δανειακή σύμβαση.       

Το σημερινό κατάντημα είναι απότοκο της αρι­στε­ρής δια­κυ­βέρ­νη­σης του ΑΚΕΛ αλλά επίσης είναι και ένα με­γά­λο ηθικό δί­δαγ­μα για την λαϊκή τάξη, που πίστευε σε φρούδες υποσχέσεις περί δήθεν στήριξη της εργατικής «τάξης».

Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Αναστασιάδη παίρνοντας την σκυτάλη έχει διαλύσει την οικονομία, ακολουθώντας την μνημονιακή πολιτική και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, τώρα κτυπά τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας μέσω των πλειστηριασμών των σπιτιών των νοικοκυραίων. Μοναδικός τους στόχος είναι η ενίσχυση του κεφαλαίου, η πριμοδότηση των τοκογλύφων και η συσσώρευση του πλούτου στους λίγους.

Ο λαός έχει εθνική υποχρέωση να αντισταθεί στις μεθοδεύσεις της νεοφιλελεύθερης δεξιάς όπως και να παύσει να ακούει τα κελεύσματα της συστημικής αριστερής προπαγάνδας περί λαϊκού αγώνα. Η μοναδική εθνική παράταξη και αντισυστημική φωνή αντίστασης είναι αυτή των Ελλήνων Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)