Είναι γεγονός ότι, δύο θεσμοί ισχυροί, άρρηκτα συνδεδεμένοι στην ιστορική πορεία της Κύπρου, είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Στο στόχαστρο της νέας τάξης πραγμάτων και των πολιτικών της εκφραστών στην Κύπρο βρίσκονται πλέον επισήμως και οι δύο βασικοί αυτοί πυλώνες του Έθνους μας.

Αν και σήμερα Χιλιάδες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σφαγιάζονται στην Μέση Ανατολή από τους Τζιχαντιστές και άλλους φανατικούς ισλαμιστές, κανείς δυστυχώς δεν δείχνει να έχει την πρόθεση να εμποδίσει αυτά τα φρικτά εγκλήματα. Είναι κοινό μυστικό όλων ότι οι σφαγές υποκινούνται από την Τουρκία και τους εταίρους της. Στην Κύπρο, το τελευταίο οχυρό της Χριστιανοσύνης της Μέσης Ανατολής, οι πολιτικοί «άρχοντες» της πατρίδας μας, «σφυρούν» αδιάφορα και επιδιώκουν να κάνουν κράτος με τους ισλαμιστές των Νεοθωμανών Τούρκων.

Οι Έλληνες της Κύπρου, που αγαπούν ουσιαστικά την Πατρίδα τους και επιθυμούν να κρατήσουν ζωντανές τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα, την Ορθόδοξη Θρησκεία αλλά και τον Ελληνισμό στα πατρογονικά μας εδάφη, θα πρέπει να συνταχθούν όλοι μαζί και να παλέψουν για το εθνικό μας συμφέρον.

Για την αντιμετώπιση αυτής της δημογραφικής βόμβας πρέπει να ληφθούν τα πιο κάτω μέτρα:

Ανάσχεση των μεθοδεύσεων για την Ισλαμοποίηση της Κύπρου μέσω της λύσης Ομοσπονδίας

Ο μεγαλύτερος εθνικός κίνδυνος που αν πραγματοποιηθεί θα καταταστήσει του Έλληνες της Κύπρου μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα και θα προετοιμάσει το έδαφος για την τελική εθνοκάθαρσή τους.

Εφαρμογή μεταναστευτικής πολιτικής

Εφαρμογή μίας εθνικής πολιτικής για την μετανάστευση που θα βάζει φραγμό στην αλλοίωση του πληθυσμού διά της ασύστολης ροής αλλοδαπών στην χώρα.

Αντιμετώπιση της Κοινωνικής κρίσης η οποία αδειάζει την χώρα

Βασική προϋπόθεση για ανάσχεση της ροής νέων στην μετανάστευση και της μείωσης των γεννήσεων. Η Πολιτεία υποχρεούται να διασφαλίζει σε κάθε οικογένεια τις βασικές προϋποθέσεις, χωρίς τις οποίες η θέληση για περισσότερα παιδιά να μην είναι αντικίνητρο.

Κατάργηση μνημονιακών μέτρων που λειτουργούν ως αντικίνητρα

Προτεραιότητα η κατάργηση των μέτρων που έλαβαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις εις βάρος των οικογενειών με παιδιά και ιδιαίτερα των πολύτεκνων και των πενταμελών οικογενειών (αύξηση της φορολογίας, φόρος ακίνητης περιουσίας, κατάργηση επιδομάτων όπως επίδομα τέκνου, φοιτητική χορηγία, επίδομα εθνοφρουρού κ.ά.).

Σύσταση Μόνιμης Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για το δημογραφικό πρόβλημα

Το δημογραφικό είναι εθνικό πρόβλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Δημιουργία Εθνικής συνείδησης για αντιμετώπιση της κατάστασης. Nα καλλιεργηθεί μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων το συλλογικό πνεύμα και η κοινωνική και εθνική συνείδηση και ευθύνη όλων των πολιτών, έτσι ώστε να μην παραμένουν αδρανείς και απαθείς απέναντι στο πρόβλημα, περιμένοντας τα πάντα από το κράτος και θεωρώντας ότι το κράτος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάσταση και ότι μόνο εκείνο μπορεί να δώσει τη λύση.

Μάριος Βασιλείου

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)