Όλα είναι έτοιμα για να τελειώνουν με το μακροχρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στην Μεσόγειο και ακούει στο όνομα Κυπριακό. Καλύτερος εντολοδόχος, υπάλληλος των διεθνών εξουσιαστών δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέρα από τον γνωστό “GoodGuy” και “YesMan”, μεγαλύτερο υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν και νυν πρόεδρος της κατοχικής μνημονιακής κυβέρνησης, Νίκος Αναστασιάδης.

Η τύχες της πατρίδας μας διακυβεύονται από τον άνθρωπο που είχε το θράσος να καταγγείλει την Κυπριακή Κυβέρνηση στις Βρυξέλες για την στάση της κατά του σχεδίου Ανάν και την φίμωση του «ΝΑΙ», υποστηρίζοντας ότι οι Κύπριοι πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία (!!!) για να επανενώσουν την χώρα του και σε όλη την περίοδο του σχεδίου ΞΕΠΟΥλυσης, ηγείτο της εκστρατείας του «ναι».

Σήμερα συνεχίζοντας την μειοδοτική του στάση στο Κυπριακό συνεχίζει από εκεί που έμεινε το 2004, ορίζοντας φανατικούς υπέρμαχους του «ΝΑΙ» σε καίρια πόστα στο προεδρικό και κυρίως στο γραφείο τύπου της Κυβέρνησης, ενώ τοποθετεί άτομα του ιδίου στερεώματος στο κρατικό κανάλι, για να μπορέσουν να χαλιναγωγήσουν την κοινή γνώμη βάση της δικής τους επαναπροσεγγιστικής γραμμής.

Πιστός στα βήματα και την λογική της καταστροφολογίας του 2004, με εκβιασμούς για μικρασιατική καταστροφή του τόπου αν δεν υπογράψουμε υπέρ του σχεδίου Ανάν, παρόμοια με την γραμμή που τήρησε και προ του μνημονίου που έλεγε ότι αν δεν υπογράψουμε εδώ και τώρα το μνημόνιο θα καταστραφεί το κράτος και η οικονομία, επιστρέφει και σήμερα με τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πολίτης».

Ο Νίκος Ανα(ν)στασιάδης με θράσος δήλωσε ότι αν απορρίψουμε ξανά τυχών σχέδιο λύσης του Κυπριακού θα σημαίνει ταυτόχρονα διχοτόμηση.

Δυστυχώς παίζονται τεράστια οικονομικά οφέλη για ξένους κεφαλαιοκράτες και εξουσιαστές που θεωρούν το Κυπριακό αγκάθι στα σχέδια τους για να αδράξουν τεράστια οικονομικά οφέλη και αυτή την στιγμή παρουσιάζονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να «τελειώνουν». Σε πλήρη σύζευξη με τους εδώ επιχειρηματίες που αξιώνουν τυχών λύση του Κυπριακού, αποβλέποντας σε επέκταση της αγοράς, επωφελούμενοι κεφάλαια που θα έρθουν στην Κύπρο, αδιαφορώντας για το μέλλον του λαού μας και την συνέχιση του Ελληνισμού.

Όλοι όσοι έχουν κέρδη βρίσκονται σε πλήρη σύμπνοια για να μπορέσουν με κάθε τρόπο να πείσουν το λαό μας να αποδεχτούν τα κατάπτυστα σχέδια τους. Υποβοηθητικά λειτουργεί και η πλαστή οικονομική κρίση για να κάμψει και τις τελευταίες αντιστάσεις.

Επέστρεψαν και είναι πιο δυνατοί, σε μια μάχη μεταξύ υλισμού και χρημάτων, εναντίων των αξιών, των ιδεών και των ιστορικών δικαίων του λαού μας.

Το κυπριακό βρίσκεται μια ανάσα πριν να … ξεπουληθεί. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καλεί το Ελληνισμό να αφυπνιστεί και να προασπίσει τις πατρογονικές του εστίες.

Η ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυτό που μένει στον κάθε ένα που διαβάζει αυτές τις γραμμές να αποφασίσει σε πια σελίδα της θέλει να γραφτεί.

Κλείνοντας τονίζουμε ότι σε αντίθεση με τους άλλους που φτιάχνουν πολιτική γραμμή βάση οικονομικών συμφερόντων, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) βαδίζει βάσει των Εθνικών συμφερόντων.

«Λογαριάσατε λάθος με το νου σας εμπόροι δε μετριέται πατρίδα λευτεριά με τον πήχη…»

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)