400 χρόνια σκλαβιάς δεν ήταν ικανά να λυγίσουν τον Ελληνισμό. Κάτω από τον κλοιό της οθωμανικής αυτοκρατορίας κάποιοι «τρελοί», «ακραίοι» είχαν το θάρρος και όρθωσαν το ανάστημα τους, διεκδικώντας ελευθερία και Εθνική αξιοπρέπεια.

Ο αγώνας για Εθνική ανεξαρτησία δυστυχώς ακόμα και σήμερα, εν έτη 2014, ακόμα συνεχίζεται. Τόσο στην μητροπολιτική Ελλάδα, όσο και στην κατεχόμενη Κύπρο. Κατεχόμενη γιατί η μισή είναι κάτω από την μπότα του Τούρκου εισβολέα και η άλλη μίση κάτω από την ηγεμονία των διεθνών τοκογλύφων.

Ο Εθνικός αγώνας του 1821, έχει πολλαπλά μηνύματα, το πιο κύριο όμως είναι ένα. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τελειώσουν με τον Ελληνισμό, αυτός πάντα αναγεννάται από τους λίγους. Έτσι και σήμερα οι λίγοι κάνουν την αρχή και αντιστέκονται, προασπίζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επί της ευκαιρίας της Εθνικής παλιγγενεσίας στέλλει μήνυμα στον Ελληνισμό να παραμείνει ακμαίος στις επάλξεις του αγώνα μακριά από τα πλοκάμια των προοδευτικών θολοκουλτουριάρηδων. Με πίστη, επιμονή και σκληρό αγώνα, θα ανατείλουν για τον Ελληνισμό καλύτερες μέρες, μακριά από τους σαλτιμπάγκους πολιτικάντηδες που κατάντησαν την πατρίδα μας σε διεθνή ζητιάνο.

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων

Ζήτω η 25η Μαρτίου

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)