Το νέο περιστατικό όπου αλλοδαποί εισέβαλαν σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό χτυπώντας ανήλικους μαθητές και τραυματίζοντας καθηγητή, είναι εξοργιστικό.

Δεν θα επαναλάβουμε και πάλι ότι ο έλεγχος με τους λαθρομετανάστες χάθηκε, απειλώντας πλέον την ασφάλεια όλων των πολιτών.

Μόνο η υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου και η αυστηρή μεταναστευτική πολιτική του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μπορούν να σώσουν την Κύπρο που χάνεται.

Πλέον απομένει στην κρίση των πολιτών, αν θα ρισκάρουν το μέλλον μας για να ψηφίσουν έναν εκ των τριών του κατεστημένου, ή αν θα κάνουν πραγματική αλλαγή που θα επιλύσει το «μεταναστευτικό» πρόβλημα.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού επιτελείου
Χρίστου Χρίστου

Τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν σε Γυμνάσιο της Λεμεσού λαθρομετανάστες ΔΕΝ πρέπει να περάσουν απαρατήρητα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν θα σιωπήσει μπροστά στην κυβερνητική ανοχή και συνενοχή ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων, που εκτρέφει την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Επειδή δεν θα ανεχθούμε άλλο να κινδυνεύει ο λαός μας, στην επερχόμενη ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού θα καταθέσουμε και πάλι τροπολογία για διαγραφή όλων των κονδυλιών που αφορούν τους λαθρομετανάστες. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να σταθούν στο πλευρό του λαού, ψηφίζοντας την τροπολογίας μας – «Ιδού η Ρόδος…».

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)