Πέρασε σήμερα το πολύκροτο νομοσχέδιο που αφορούσε τις ιδιωτικοποιήσεις. Μετά την μεγάλη παράσταση και το θέατρο που παίχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με την Βουλή να καταψηφίζει τις ιδιωτικοποιήσεις, σήμερα όλα άλλαξαν.

Όπως έγινε και ένα χρόνο πριν όσον αφορούσε το κούρεμα που οι πεφωτισμένοι βουλευτές διατράνωναν την αντίθεση τους, φορώντας πατριωτικές μάσκες, λίγες μέρες μετά αποδέχονταν το κούρεμα.

Για άλλη μια φορά υποκύψαμε στις εντολές της Τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων, εκτελώντας πιστά τις προσταγές τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει την κάθετη αντίθεση του στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, καθώς θέτουν την ασφάλεια του κράτους προ σημαντικών κινδύνων. Ως εκ τούτου επειδή μας αρέσει να λέμε την αλήθεια, πίσω από μια τέτοια απόφαση κρύβονται τεράστια προσωπικά συμφέροντα.

Θα γίνουμε μάρτυρες στο προσεχές διάστημα ενός παιχνιδιού παραλόγου, όπου οι «προσφορές» και οι μίζες θα δίνουν και θα παίρνουν με σκοπό να αποκτήσουν κάποιοι την ευνοϊκή μεταχείριση για να αποκτήσουν κάποιον πρώην ημικρατικό οργανισμό. Ενώ τεράστια οφέλη θα έχουν και δικηγορικά γραφεία που θα επικυρώνουν τις συμφωνίες.

Οι υπηρεσίες με την πάροδο του χρόνου θα γίνονται πιο ακριβές, εις βάρος των απλών πολιτών που θα γίνουν έρμαια στις ορέξεις κάθε ιδιώτη. Όλοι όσοι οδήγησαν την οικονομία μέχρις εσχάτων, οι αδέξιοι πολιτικάντηδες μας, όχι μόνο θα την βγάζουν καθαρή αλλά θα απομυζήσουν τεράστια κέρδη από τα πόσα που θα παίζουν κάτω από το τραπέζι.

Το μήνυμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ξεκάθαρο προς τους συμπατριώτες μας. ΣΚΛΑΒΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ …

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)