Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) χαιρετίζει τη σημερινή συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, για θέματα που αφορούν τη πάταξη της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς αρκετές από τις προτάσεις που ακούστηκαν κινούνται προς την ορθή κατεύθυνση.

Πέραν όμως από την θέσπιση νόμων και κανονισμών, χρειάζεται η εφαρμογή και κυρίως η παραδειγματική τιμωρία των όσων ευθύνονται, αλλιώς θα είμαστε για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές, όπως συμβαίνει με τα πολιτικά σκάνδαλα, για τα οποία βλέπουμε πορίσματα με ενόχους, χωρίς τιμωρίες.

Επιπλέον, αναφέραμε την αναγκαιότητα για αποκομματικοποίηση του αθλητισμού!

Η διαφθορά στους αθλητικούς χώρους χρονολογείται πολλά χρόνια πίσω, αλλά δυστυχώς, οι αρμόδιοι ενώ θα έπρεπε να ασχοληθούν με την πάταξη της, αναλώθηκαν σε νομοθεσίες, όπως η «κάρτα φιλάθλου» που αντί να εξυγιάνουν τον αθλητισμό, έδιωξαν τους οπαδούς από τα γήπεδα και στέρησαν πολλά από τις ομάδες!

Ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, επί τη ευκαιρία, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, ήταν ο ΜΟΝΟΣ που έθεσε για πολλοστή φορά το αίτημα για ΠΛΗΡΗ κατάργηση της κάρτας και επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς.

Κλείνοντας, τονίζουμε ως Κίνημα ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της διαφθοράς και της ασυδοσίας, από όπου και αν προέρχεται.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)