Κρίσιμη είναι αυτή η εβδομάδα, αφού πολλά θα κριθούν στο φλέγον θέμα για τις εκποιήσεις. Στα ζάρια και στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων κρίνεται το μέλλον των συμπατριωτών μας, κατά πόσο θα μπορούν να έχουν το αυτονόητο. Ένα ανθρώπινο μέλλον κάτω από την στέγη του σπιτιού τους.

Σε αυτό το σημείο μας έφεραν οι αδέξιοι χειρισμοί των κυβερνώντων που μας έριξαν στα πλοκάμια της Τρόικα, με το μέλλον της πρώτης κατοικίας να διακυβεύεται στις ορέξεις τρίτων. Τι και αν κατά καιρούς με βαρύγδουπες ανακοινώσεις κοκορεύονται για οικονομική ανάκαμψη και έξοδο στις αγορές, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του λαού.

Την ίδια τύχη όμως δεν βλέπουμε να έχουν οι περιουσίες όλων όσων ευθύνονται για την σημερινή κατάντια, που θα έπρεπε προ πολλού να τιμωρηθούν και να οδηγηθούν στην φυλακή, για έγκλημα εις βάρος ενός ολόκληρου λαού, με ταυτόχρονη δήμευση όλης της περιουσίας τους προς κοινωφελείς σκοπούς.

Ούτε καν τα υπερδικαιώματα των πολιτικάντηδων, που απολαμβάνουν σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, εξωφρενικούς μισθούς και λιμουζίνες, χωρίς να αποδέχονται την οποιαδήποτε αποκοπή. Πρόκληση έναντι του λαού που στενάζει κάτω από τα δυσχερή μέτρα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί να μείνει κανένας συμπατριώτης μας στον δρόμο και καλούμε τον λαό σε πλήρη συστράτευση στις γραμμές του κινήματος μας.

Είναι αδιανόητο ο λαός, χωρίς να φέρει ευθύνη, να πληρώνει τα σπασμένα και τώρα να απειλείται να χάσει και το σπίτι του. Όποιο αντιλαϊκό νομοσχέδιο και να ψηφιστεί, είναι και παράνομο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Τονίζουμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους με δυναμικές κινητοποιήσεις. Αν δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον λαό και την πατρίδα μας τότε η πόρτα είναι ανοιχτή να πάνε σπίτια τους.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)