Ακόμα ένα σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα της κομματικης διαπλοκής.

Αποτελεί πρόκληση για το σύνολο της κοινωνίας, το γεγονός ότι συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα επέλεξαν να εκμεταλλευτούν ακόμα και τον κορωνοϊό για να απομυζήσουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το κράτος, τα οποία κατέληξαν στα κομματικά τους ταμεία.

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία, χωρίς να σεβαστούν τις κρίσιμες στιγμές και τις δυσκολίες που βιώνει ο λαός, να κλέψουν στην ουσία το κράτος, δηλώνοντας μείωση του κύκλου εργασιών(!) τους πέραν του 25%, την στιγμή μάλιστα που αρκετοί συμπατριώτες μας δεν έχουν πάρει επίδομα, η ανεργία καλπάζει, ενώ πέραν των 128 χιλιάδων βρίσκονται στο όριο της φτώχιας.

Επί τη ευκαιρία, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκαθαρίζει ότι δεν εκμεταλλεύτηκε, ούτε πρόκειται να εκμεταλλευτεί καταστάσεις για να ενισχύσει το κομματικό του ταμείο, όπως ανήθικα έπραξαν άλλοι, ξεγελώντας το κράτος σε περίοδο πανδημίας. 

Την ίδια στιγμή οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι για να μην επιβαρυνθούν τα δημόσια ταμεία, την περίοδο του lockdown εξαιτίας του κορωνοϊού, το Κίνημά μας κατέθεσε επίσημα προτάσεις για:
 αποκοπή από όλους τους αξιωματούχους (συμπεριλαμβανομένων και των βουλευτών) των επιδομάτων για οδοιπορικά
 αποκοπή του κονδυλίου για έξοδα φιλοξενίας
 κατακράτηση του 13ου μισθού & αποκοπή πολλαπλών συντάξεων από τους αξιωματούχους

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)