Το να χάνεται ανθρώπινη ζωή από την απουσία ασθενοφόρου και λόγω μή επαρκούς στελέχωσης στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς, δεν είναι μόνο θλιβερό, είναι καταδικαστέο και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Η αναφορά στην πρόσφατη τραγωδία όπου ένας άνδρας 77 ετών έχασε την ζωή του μέσα σε ένα ταξί, αφού αναγκάστηκε να μεταβεί από το Νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς στο Νοσοκομείο της Πάφου, καθώς δεν διετέθη ασθενοφόρο!

Διερωτόμαστε: το συμβάν ήχησε ως σειρήνα αφύπνισης στα αυτιά των αρμοδίων;

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εδώ και χρόνια με έμφαση υπογραμμίζει τις απαράδεκτες ελλείψεις στον τομέα της υγείας, απαιτώντας επιτακτικά την ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Παράταξη μας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου καί για το νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς.


Το Ε.ΛΑ.Μ με μεγάλη αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Πρόεδρο μας Πέτρο Κουντουρέσιη και τους, εκ των Αντιπροέδρων μας, Μιχάλη Μιχαήλ και Βαγγέλη Τσαγγαρίδη, συμμετείχε σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν σήμερα τόσο ο Δήμαρχος όσο και Δημότες της Πόλεως Χρυσοχούς.


Ύψιστη υποχρέωση κάθε κράτους είναι να παρέχει το δημόσιο αγαθό της υγείας σε όλους τους πολίτες. Το Ε.ΛΑ.Μ θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και σε κάθε περίπτωση, αγωνιζόμενο να καλυφθούν τα κενά στα δημόσια νοσηλευτήρια για να μην χαθούν άδικα άλλες ανθρώπινες ζωές!