Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συμμετείχε σήμερα στη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε η «Ομάδα Πρωτοβουλίας για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων», με απαίτηση να κλείσουν όλα τα οδοφράγματα.

Εκατοντάδες συναγωνιστές πορεύτηκαν από τα γραφεία του Κινήματος προς το οδόφραγμα της οδού Λήδρας, το οποίο έκλεισε την τελευταία εβδομάδα.

Εκεί οι ΕΛΑΜίτες ενώθηκαν με όλους τους πολίτες που είχαν την ίδια απαίτηση, καθώς και την οικογένειά του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού.

Στο χώρο ακούστηκαν αντιομοσπονδιακά συνθήματα, συνθήματα απαίτησης για το κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων, αλλά και συμπαράστασης προς τον εθνοφρουρό που δέχτηκε επίθεση την περασμένη βδομάδα στον ίδιο χώρο.

Εκ μέρους της οικογένειας το εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, τον λόγο έλαβε ο Χαράλαμπος Καπετάνιος, ο οποίος έκανε μια ιστορική αναφορά στην θυσία των Ισαάκ και Σολωμού, ενώ υπογράμμισε ότι η θυσία τους μας προστάζει να αγωνιστούμε για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Εν συνεχεία, τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, ο οποίος αφού υπογράμμισε το πάγιο αίτημα του κινήματος για άμεσο κλείσιμο όλων των οδοφραγμάτων, ενώ υπογράμμισε ότι το Κίνημά μας θα βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό ύμνο.