Καλοκαίρι 2008. Την ατμόσφαιρα δονούν εθνικιστικά συνθήματα και από το βάθος ξεπροβάλουν τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες και την επιγραφή Ε.ΛΑ.Μ. στην πλάτη. Νέοι και νέες, πειθαρχημένοι, βαδίζοντας σταθερά και περήφανα, αντικρύζοντας τον ήλιο με το κεφάλι ψηλά, έρχονται με ένα σκοπό. Να αγωνιστούν έως την ημέρα της τελικής νίκης!

Στα πρόσωπά μας αντικατοπτρίζεται η ελπίδα του κόσμου για το μέλλον του, το μέλλον των παιδιών τους. Βλέπουν τη σπίθα στα μάτια μας, μέσα από τις ιαχές των συνθημάτων μας αντιλαμβάνονται την φλόγα που έχει ανάψει στις καρδιές μας και την αποφασιστικότητα μας. Μπορεί τότε να είμασταν λίγοι, αλλά όλοι οι ωραίοι αγώνες του Ελληνικού έθνους πάντα ξεκινούσαν από τους λίγους!

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που από το 1960 καταδυναστεύει τον τόπο μας άρχισε να τρέμει. Όλοι αυτοί οι προδότες οι οποίοι μέχρι σήμερα, καθημερινά, εκχωρούν την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους και ξεπουλούν την πατρίδα μας νιώθουν ότι έφτασε η αρχή του τέλους τους. Όσοι έχουν πλουτήσει από τις μίζες, από το χρήμα του φορολογούμενου πολίτη, κατασπαράζοντας κάθε δημόσιο ταμείο έχουν αρχίσει να τρέμουν.

Μη ξέροντας λοιπόν πώς να αντιδράσουν ξεκινούν ένα άνανδρο πόλεμο ενάντια στους εθνικιστές. Με υπηρέτες τους τα διεφθαρμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ξεκινούν να ρίχνουν λάσπη ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές, ενώ παράλληλα μας φιμώνουν από παντού υπό το φόβο να μην ακουστεί η αλήθεια. Η αλήθεια όμως είναι όπως τον ήλιο, μπορεί να τον κρύβει η νύχτα μα πάντα ανατέλλει μια νέα αυγή!

Βλέποντας λοιπόν πως το πρώτο μέρος του σχεδίου τους δεν έχει καμία ανταπόκριση στον κόσμο, ο οποίος πυκνώνει τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) γεμίζοντας κάθε γωνιά των γραφείων μας ανά το Παγκύπριο, προχωρούν στο δεύτερο κομμάτι. Ξεκινούν μια σειρά αδίκων συλλήψεων με στόχο τον εκφοβισμό, στήνοντας ανύπαρκτες υποθέσεις, οι οποίες στη συνέχεια καταρρίπτονται πανηγυρικά στα Δικαστήρια. Αρκετές ήταν οι περιπτώσεις όπου άνθρωποι αθώοι, όπως διαφάνηκε στην πορεία, στερήθηκαν την ελευθερία τους νομίζοντας πως αυτό θα ήταν ικανό να τους κάνει να τα παρατήσουν. Δυστυχώς όμως για αυτούς ούτε οι φυλακίσεις στάθηκαν ικανές να λυγίσουν τους εθνικιστές.

Αφού λοιπόν είδαν πως τα τσιράκια τους δεν μας γονάτισαν, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Μέσα από τα έδρανα της βουλής, προσπαθούν να περάσουν διάφορους νόμους οι οποίοι έμμεσα αλλά και άμεσα θα ποινικοποιήσουν τον εθνικισμό. Αυτή λοιπόν είναι η δημοκρατία τους.

Ούτε αυτό όμως δεν θα μας κάνει να σωπάσουμε. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εξαπλώνεται ραγδαία σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά του νησιού. Οι εθνικιστές από μερικές δεκάδες, έχουν γίνει σήμερα αρκετές χιλιάδες. Έφτασε λοιπόν η ώρα που η φωνή μας θα ακουστεί και μέσα από τα έδρανα της βουλής, και αυτό είναι που τους φοβίζει περισσότερο.

Ήρθαμε για να καταστρέψουμε αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων. Μέσα από την ιστορία του Ελληνικού έθνους έχουμε διδαχτεί να μην προσκυνάμε, να μην προχωράμε γονατιστοί. Να βαδίζουμε αγέρωχοι. Υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες. Υπερήφανοι που είμαστε Εθνικιστές! 

Κ.Π.

Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)