Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Γρηγόρη Αυξεντίου, Χρυσταλλού Αυξεντίου – Σουρουλλά.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους οικείους της αγαπημένης αδελφής του Σταυραετού του Μαχαιρά.

Η αγαπητή μας Χρυσταλλού πήγε να συναντήσει τον Ήρωα αδελφό της.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η αγαπητή μας Χρυσταλλού στάθηκε σαν «μητέρα» για τα μέλη του ΕΛΑΜ, αφού από τα πρώτα μας βήματα στην πολιτική «τόλμησε» να έρθει στα γραφεία μας, όταν τότε πολλοί δίσταζαν να πιάσουν στα χέρια τους ένα φυλλάδιο μας.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, την προθυμία σου και με πόση αγάπη μας εξιστορούσες γεγονότα από τον αγώνα της ΕΟΚΑ και τον αγαπημένο σου αδελφό.

Χρυσταλλού μας καλό ταξίδι και από εκεί ψηλά να μας προσέχεις, δείχνοντας μας τον δρόμο του αγώνα, όπως εσύ μας δίδαξες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Χρυσταλλού Σουρουλλά – Αυξεντίου χαιρετάει τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο ετήσιο μνημόσυνο του Σταυραετού του Μαχαιρά.

Η Χρυσταλλού στα γραφεία της Λευκωσίας, μαζί με τον σύζυγο της, τον κ. Αυγουστή Ευσταθίου (συναγωνιστή του Αυξεντίου), τον κ. Δήμο Βρυωνίδη (γαμπρό του Ευαγόρα Παλληκαρίδη) και άλλους αγωνιστές της ΕΟΚΑ.

Η αδελφή του σταυραετού του Μαχαιρά στα επαρχιακά γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Λάρνακα, σε εκδήλωση για τον Γρηγόρη Αυξεντίου και επίδοση τιμητικής πλακέτας.