Στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου έξω από την Ελληνική Τράπεζα στην Πάχνα, όπου έδωσαν δυναμικά το παρόν τους στο πλευρό των κατοίκων των Κρασοχωρίων Λεμεσού, στηρίζοντας τον αγώνα που διεξάγουν για να μην κλείσει η μοναδική τράπεζα που εξυπηρετεί 20 κοινότητες και χιλιάδες πολίτες.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Σωτήρης Ιωάννου σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το κλείσιμο της Ελληνικής Τράπεζας στην Πάχνα είναι ένα έγκλημα εις βάρος της υπαίθρου που εξαθλιώνεται και πιο συγκεκριμένα κατά των χιλιάδων κατοίκων των Κρασοχωρίων Λεμεσού, ενώ εξέφρασε την πλήρη στήριξη του ΕΛΑΜ στους κατοίκους που βλέπουν το μοναδικό υποκατάστημα της περιοχής τους να κλείνει.

Ο κ. Ιωάννου πρόσθεσε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει αποστείλει σχετική επιστολή σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ενισχύοντας τα επιχειρήματα των κοινοτήτων, ούτως ώστε να ανατραπεί η εν λόγω απόφαση.

Παράλληλα, ο συναγωνιστής κάλεσε τα κόμματα του διεφθαρμένου συστήματος, που για δεκαετίες παρεμβαίνουν στις τράπεζες για να διαγράφουν τα δάνειά τους και διόριζαν τους δικούς τους στον Συνεργατισμό, τον διοικούσαν και τον οδήγησαν στο κλείσιμό του, αυτή τη φορά να παρέμβουν για να αποκαταστήσουν αυτή την τεράστια κοινωνική αδικία.