Δυναμική παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στην διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στην Χλώρακα κατά των παράνομων μεταναστών.

Οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι της περιοχής, που προχώρησαν εκ νέου σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, μόλις αντιλήφθηκαν την αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ, μας υποδέχθηκαν με έντονο χειροκρότημα και αγκάλιασαν τα μέλη μας.

Ως Ε.ΛΑ.Μ επαναλαμβάνουμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό του λαού, μέχρι την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους. Όπως και στην προηγούμενη, στην σημερινή, έτσι και στις επόμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, θα είμαστε ένα με αυτούς, στο αίτημά τους για απέλαση όλων των παρανόμων μεταναστών.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στις κτιριακές εγκαταστάσεις Αγίου Νικολάου, όπου πριν μερικές μέρες διαδραματίστηκαν  σοβαρά επεισόδια από συμμορίες λαθρομεταναστών.

Στον χώρο απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Ε.ΛΑ.Μ και Πρόεδρος της Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της Βουλής, Λίνος Παπαγιάννης, ο οποίος επανέλαβε με έμφαση πως μόνη λύση αποτελεί η άμεση και χωρίς άλλη καθυστέρηση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών!

Κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα, απηύθυνε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ Πέτρος Κουντουρέσιης, τονίζοντας την αναγκαιότητα να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Επαναλαμβάνουμε ως Παράταξη πως η επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί μόνο με εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, που θα περιλαμβάνει μαζικές απελάσεις των παράνομων καθώς και όσων προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες.