Δυναμική παρέμβαση από αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) υπήρξε σε αντιομοσπονδιακό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου έξω από το Προεδρικό.

Πέραν των 40 συναγωνιστών με την δυναμική τους παρουσία έδωσαν την δική τους χροιά στην Εκδήλωση, ενώ με τον ξεχωριστό παλμό των συνθημάτων τους που δονούσαν την ατμόσφαιρα, παρέσυραν τους παρευρισκόμενους να φωνάξουν μαζί τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απέδειξε για πολλοστή φορά πως αποτελεί το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει ξεκάθαρες και σταθερές αντιομοσπονδιακές θέσεις, σε αντίθεση με τους διάφορους καιροσκόπους πατριώτες, που φοράνε τον μανδύα του μάχιμου πατριώτη όποτε κοντοζυγώσουν οι εκλογικές διαδικασίες.

Οι Έλληνες Εθνικιστές μαζί με τους παρευρισκόμενους, έστειλαν το μήνυμα, ενωμένοι, πως κανένας ΑΝΑΝστασιάδης δεν μπορεί να ξεπουλήσει και να υποθηκεύσει το μέλλον των Ελλήνων στην μαρτυρική Κύπρο, ενώ κατέστη σαφές πως καμία λύση ομοσπονδίας δεν είναι αποδεκτή.

Άξιον αναφοράς είναι η σύγκλιση όλων των παρευρισκομένων, σε ένα αρραγές αντιομοσπονδιακό μέτωπο και κοινή υπόσχεση για συνεχή αγώνα ενάντια στα σχέδια των ξενόδουλων πολιτικάντηδων μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται …

Κάτω τα χέρια ομοσπονδιακοί …

IMG 2220 e1e75

IMG 2221 281ab

IMG 2224 64351

IMG 2226 2fdb1