Δεκάδες μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρουσιάστηκαν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάφου. Η δυναμική μας παρουσία, αναφορικά με την γνωστή υπόθεση συγκάλυψης για λογαριασμό γνωστής εταιρείας ανάπτυξης γης, φαίνεται πως ήταν καταλυτική για την έκβαση της συνεδρίασης. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό μέγαρο της επαρχίας, υπό την παρουσία του επιχειρηματία που κατηγορείται για τις παρανομίες, συνοδευόμενος από δεκάδες “μισθοφόρους” υπαλλήλους του, στη συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαποί.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, αφού ο δικηγόρος του Δήμου Πάφου ανέλυσε το πόρισμα του όπου και τόνισε με σαφήνια πως έγιναν κατά συρροή παρανομίες, οι δημοτικές ομάδες με πρωτεργάτη τον δήμαρχο προσπάθησαν να απαλλάξουν την εταιρεία από τις παρανομίες με σχετική πρόταση.

Τότε ήταν που τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αντέδρασαν έντονα και διαμαρτυρήθηκαν σφοδρά κατά της συγκάλυψης από τους δημοτικούς συμβούλους. Με αυτόν τον τρόπο άλλαξε και η ατμόσφαιρα, αφού πήραν το μήνυμα πως οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν μπροστά στην παρανομία και αποφάσισαν να παγοποιήσουν τις σχετικές άδειες οικοδομής και την υπόθεση πλέον να αναλάβει η αστυνομία και οι ανακριτές.

Ακόμα μία φορά δέκτες συγχαρητηρίων έγιναν τα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τους κατοίκους της επαρχίας για τον αγώνα που διεξάγει πλέον το Κίνημα μας σε όλα τα επίπεδα.

Εμείς διαβεβαιώνουμε ότι θα μας βρίσκουν παντού, εμπόδιο σε όλα τα σχέδια τους. Ο λαός απέκτησε φωνή αντίδρασης και αυτή είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

P1130185 6d7c8

 P1130190 a2fda

P1130195 c804e