Εκατοντάδες τρικάκια ρίχθηκαν σήμερα σε ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της πόλης της Λάρνακας, το Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Μέλη του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, μοίρασαν φυλλάδια που απαιτούν την άμεση κατάργηση των κομίστρων για τα μαθητικά λεωφορεία.

Η μαθητική κοινότητα βρίσκεται σε αναβρασμό τις τελευταίες μέρες διεκδικώντας τα δίκαια της και το Μέτωπο Νεολαίας υπηρετώντας τον Λαϊκό Εθνικισμό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Στο σχολείο κερδίσαμε νέους αγωνιστές που θέλησαν να ενταχθούν στις γραμμές μας βλέποντας την έντονη εθνική και κοινωνική δράση της Νεολαίας μας. Η αποδοχή των μαθητών ήταν πολύ μεγάλη και ζητούσαν επίμονα φυλλάδια.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα σχολεία της Κύπρου μέχρι να καταλάβουν κάποιοι ότι οι μαθητές δεν παραμένουν σιωπηλοί, αλλά αντιθέτως διεκδικούν τα δίκαιά τους.

Όσο για τους κοκκινομπλέ που ενοχλήθηκαν από την δράση μας θα πρέπει να συνηθίσουν την ιδέα πως το Μέτωπο Νεολαίας βρίσκεται δυναμικά στα σχολεία διαλύοντας το “παιχνίδι” τους και τους προτείνουμε… ξύδι για την απώλεια ενός ακόμη σχολείου.

leoforia2 a71be

leoforia3 6fb12