Κατόπιν συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) με την πολιτική ακτιβίστρια Δρ. Μακαρία Άντρη Στυλιανού, ανακοινώνεται η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Παράταξής μας, ως Αριστίνδην Υποψήφια Βουλευτής Λευκωσίας.

Βιογραφικό:

Η Δρ. Μακαρία Άντρη Στυλιανού γεννήθηκε στις Πάνω Πλάτρες και μεγάλωσε στη Λεμεσό, ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει και εργάζεται ως βοηθός Διευθύντρια σε σχολείο Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Λευκωσία. Είναι πολύτεκνη μητέρα και μονογονιός.

Σπούδασε νηπιαγωγός στην Παιδαγωγική Ακαδημία Κύπρου. Πήρε πτυχίο από το τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εν συνεχεία, πήρε πτυχίο και από το παιδαγωγικό τμήμα του ιδίου Πανεπιστημίου. Έκανε μεταπτυχιακό στο CIIM, στην Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία. Ακολούθως έλαβε Διδακτορικό τίτλο στα παιδαγωγικά από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Νομικής και παράλληλα συμπλήρωσε το minor Δίπλωμα στις Πολιτικές Επιστήμες.

Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά ως εθελόντρια υπαξιωματικός (Λοχίας Πεζικού). Είναι μέλος και επίτιμη Πρόεδρος της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Ελλάδος.

Η έντονη αγάπη της για τον Ελληνικό Πολιτισμό, την ώθησαν να γίνει ενεργό μέλος στο Σωματείο ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ.

Την τελευταία δεκαετία έχει έντονη πολιτική δράση. Συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις κατά της διαπλοκής, της διαφθοράς και της κατοχής της πατρίδας μας. Κατήλθε ως υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2013, πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου. Επίσης, συμμετείχε στις Βουλευτικές Εκλογές του 2016 στην Επαρχία Λευκωσίας.

Κατέρχεται ως  Αριστίνδην Υποψήφια Βουλευτής με το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λευκωσίας, καθώς είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα διαφθοράς. Εν κατακλείδι, δηλώνει ότι ταυτίζονται οι θέσεις και απόψεις της με τη Παράταξή μας για το Κυπριακό.