Σημαντικό εργαλείο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης η πρόσληψη συμβασιούχων αστυνομικών για επιτήρηση της πράσινης γραμμής, χαρακτήρισε την ενέργεια ο βουλευτής της Παράταξης μας Λίνος Παπαγιάννης. Αυτό άλλωστε, είπε, ήταν μια από τις πολλές εισηγήσεις του ΕΛΑΜ εδώ και χρόνια.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα κυκλώματα, κυρίως κάποιων δικηγόρων, που υποβοηθούν τους λαθρομετανάστες να περάσουν ή ακόμα και να εργαστούν στις ελεύθερες περιοχές.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, δεν έπραξε όσα θα έπρεπε και θα μπορούσε να πράξει προς άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης με τους παράνομους μετανάστες στον τόπο μας.

Δεν μιλάμε, ξεκαθάρισε, για πρόσφυγες και σίγουρα δεν μιλάμε για κακόμοιρους ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα είναι σε στρατεύσιμη ηλικία και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα πράξουν, αφού οι πλείστοι διοχετεύονται στις ελεύθερες περιοχές από την Τουρκία.

Ο Λίνος Παπαγιάννης επανέλαβε την εισήγηση του ΕΛΑΜ για παραχώρηση διαβατηρίων σε μετανάστες ώστε να φύγουν άμεσα από την Κύπρο για την Ευρωπαϊκή ένωση.

Παρακολουθήστε όλες τις πολύ σημαντικές δηλώσεις του βουλευτή μας Λίνου Παπαγιάννη στο βίντεο της ανάρτησης

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σημερινή συνεδρία της ολομέλειας της βουλής (ενόψει προεδρικών), εκπρόσωποι όλων των κομμάτων παραδέχτηκαν και μίλησαν για το μεταναστευτικό στην Κύπρο… Όταν το ΕΛΑΜ τα έλεγε όλα αυτά και προειδοποιούσε  από το 2009, ΟΛΟΙ το αποκαλούσαν «ρατσιστικό και ξενοφοβικό»…