Ο Δήμος Στροβόλου πιστός στο κοινωνικό του έργο, βρίσκεται στο πλευρό και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, όπου σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος παρέδωσε επιταγή ύψους 3060,00 Ευρώ, στον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, που αφορά το 50% των εσόδων που προήρθαν από τα εξώδικα πρόστιμα σε ασυνειδήτους οδηγούς για το έτος 2018, που είχαν σταθμεύσει παράνομα σε χώρους στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες.

Πρόταση η όποια κατατέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γιώργο Χατζηιωάννου Σίφου, Πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, η όποια υιοθετήθηκε ομοφώνα από την Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβούλιου και η όποια απόφαση θα ισχύει κάθε χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση, ενώ φιλοξενήθηκε αρχικά από συγκεκριμένη γνωστή ειδησεογραφική ιστοσελίδα, εντούτοις με την πάροδο λίγων λεπτών και αφού προφανώς υπήρξαν παράπονα από συγκεκριμένα κόμματα, η εν λόγω ανάρτηση παραποιήθηκε. Παρ’ όλα αυτά, τους ξεκαθαρίζουμε, ότι όσο και αν προσπαθούν να χώσουν την αλήθεια και μαζί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αυτή στο τέλος της ημέρας λάμψη …