Η επιμονή της αστυνομίας στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Σπηλαίων στην Ερήμη, η οποία έκανε ένα πρώτο έλεγχο χωρίς να εντοπίσει πιστούς και στην συνέχεια οι άντρες της δύναμης επανήλθαν για να ελέγξουν μέχρι και τα κελιά στο μοναστήρι, χωρίς πάλι να εντοπιστούν πιστοί, αποτελεί έσχατη πρόκληση.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η αστυνομία δεν έμεινε μέχρι εκεί αλλά προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, εναντίον του Ιερέα για παρακίνηση πιστών να εκκλησιαστούν.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για μια συνεχόμενη εβδομάδα έκανε εκκλήσεις και καταγγελίες στην αστυνομία για συνωστισμό αλλοδαπών έξω από τα Επαρχιακά Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο υγιεινής και χωρίς να επιβάλλεται κανένα πρόστιμο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ, όπως πράττουν όταν πρόκειται να διώξουν την θρησκεία μας.

Δυστυχώς οι κυβερνητικές πολιτικές μας έχουν μετατρέψει σε ξένους στην ίδια μας την πατρίδα, αφού μόνο οι αλλοδαποί φαίνεται να έχουν δικαιώματα.  Το Κίνημά μας καλεί την Κυβέρνηση να σταματήσει να διώκει την πίστη μας, ενώ απαιτεί να σταματήσει πάραυτα η πολιτική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών εις βάρος των Ελληνοκυπρίων.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)