Ο Μιχάλης Μιχαήλ είναι υποψήφιος με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο. Γεννήθηκε ( 30 Απριλίου 1970) και μεγάλωσε στην Πάφο. Είναι υιός του Χριστόδουλου και της Ανδρονίκης Μιχαήλ. Μέσα από αυτή την παρουσίαση θα δούμε το πλήρες βιογραφικό του και παράλληλα θα παρουσιάσουμε το μήνυμα-κάλεσμα του προς όλους τους Δημότες της Πάφου.

Βιογραφικό Υποψηφίου Μιχάλη Μιχαήλ

 Ολοκλήρωσε τις πρωτοβάθμιες σπουδές του στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Παύλου και έπειτα τις εγκύκλιες σπουδές του στο πρακτικό του Β΄ Λυκείου Πάφου. Μετά από την στρατιωτική του θητεία εισήχθηκε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Βιέννης στην Αυστρία. Αφού, επέστρεψε στην Κύπρο φοίτησε στην σχολή Ξεναγών όπου απεφοίτησε με άριστα σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά) τις οποίες και ομιλεί και γράφει άπταιστα. Έχει βραβευτεί από το Υπουργείου Παιδείας και το Πανεπιστήμιο έχοντας τον τίτλο ως ο καλύτερος Ξεναγός. Σε μετεκπαίδευση του πήρε τον τίτλο του εκπαιδευτή Ξεναγών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που εδρεύει στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Έχει αντιπροσωπεύσει την Κύπρο σε διεθνή συνέδρια όπως την νεολαία Ευρώπης, το κίνημα Ευρώπης, το παγκόσμιο συνέδριο Τουρισμού, με ομιλητές από τα Ηνωμένα Έθνη και αντιπροσώπους από 146 χώρες.  Διετέλεσε, επίσης, Γενικός Γραμματέας του παγκύπριου Συνδέσμου Ξεναγών, Γενικός Οργανωτικός των Μικρών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΥΜΕΑ) ενός ακομμάτιστου οργανισμού για στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτοεργοδοτουμένω, ενώ παράλληλα είναι αντιπρόεδρος της κίνησης για την Πάφο.

Είναι κάτοχος του MSB BUSINESS Management του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αγγλίας. Έχει ένα πλούσιο έργο προσφοράς εθελοντισμού και είναι εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών του EMERGENCY FIRST RESPOND του Μπρίστολ Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και κάτοχος μαύρης ζώνης στο Καράτε.

Σήμερα, ζει και εργάζεται στην Πάφο. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μιχαήλ και έχει τρία παιδιά.

Μήνυμα Μιχάλη Μιχαήλ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Ανταποκρινόμενες στις παροτρύνσεις και στο κάλεσμα δημοτών, οργανωμένων συνόλων, και ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, έλαβα την απόφαση, όπως κατέλθω ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε περίπου τρεις μήνες διεκδικώντας θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.

Η υποψηφιότητά μου με τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας δεν θα μπορούσε να είναι με άλλο κόμμα εκτός από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), το οποίο δεν ήταν εμπλεκόμενο σε κανένα σκάνδαλο και δεν είχε τους πόρους όπως τα άλλα κόμματα από κυβερνητικές συνεισφορές, αλλά προσφέρει με τον εθελοντισμό και την αγάπη των ανθρώπων του πολύ περισσότερα σε συμπολίτες μας από ότι τα μεγάλα κόμματα.

Η καθαρότητα, η ανιδιοτέλεια, αλλά και η αγάπη μου για την Πάφο και τους Παφίτες συμπολίτες μου με έμφαση στην Νεολαία, η οποία είναι η πιο αδικημένη από τα κατεστημένα και την κομματική διαπλοκή δεν μπορούσε να με αφήσει αμέτοχο σε αυτές τις εκλογές.

Το γεγονός ότι το δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου είναι το ίδιο κατά 80% περίπου επί της Δημαρχίας Σαρίκα, Βέργα και Φαίδωνα αφήνει, αν μη τι άλλο πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην πόλη μας.

Αυτό από μόνο του δεν αφήνει πολλά περιθώρια σε έντιμους και σωστούς πολίτες από το να εμπλακούν Δημοκρατικά και να ζητήσουν την ψήφο των συμπολιτών για να μπορέσουν να εργαστούν με τιμιότητα, σύνεση και αποφασιστικότητα, για ένα καλύτερο μέλλον, των παιδιών μας, των συμπολιτών μας για να πάρει η Πάφος εκείνο που της αξίζει.

Η απόφασή μου αυτή λήφθηκε  κατόπιν βαθειάς σκέψης και συλλογισμού, για το κοινό όφελος και για αυτό είμαι διατεθειμένος να εργαστώ σκληρά και ακούραστα με αίσθημα ευθύνης προς όφελος όλων των Παφιτών.

Σας καλώ να συμπορευτούμε μαζί  για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου μας

Όλοι μαζί για να έχει η Πάφος μέλλον και οι δημότες να έχουν αυτά που τους αξίζουν

Με τιμή

Μιχάλης Μιχαήλ