Σε δημόσια παραδοχή για τα χρήματα που βρέθηκαν ξαφνικά και όλως τυχαίως (!!!) στα κομματικά τους ταμεία προχώρησε το ΔΗΣΥ. Δυστυχώς ακόμα και μετά την παραδοχή δεν βλέπουμε να «κινείται φύλλο», και κανένας να μην οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα το κόμμα της τιμωρίας των ενόχων για τα οικονομικά σκάνδαλα, το κόμμα της κάθαρσης, ο ΔΗΣΥ, παραδέχτηκε ότι μετά από έρευνα  που πραγματοποίησε εντόπισε το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ (από το μισό εκατομμύριο) που μεταφέρθηκαν από την εταιρία FOCUS.

Στο ίδιο έργο θεατές, αφού οι ένοχοι για ακόμα ένα σκάνδαλο παραμένουν ακόμα μια φορά στο απυρόβλητο, αφού εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

Το πιο γελοίο από όλα είναι το γεγονός ότι το ΔΗΣΥ, ανακοίνωσε ότι θα επιστραφεί το ποσό στους πληγέντες καταθέτες της Λαϊκής. Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό αν ένας συμπατριώτης μας κλέψει μια τράπεζα, όταν τον εντοπίσουν για να μην καταδικαστεί σε φυλάκιση να δηλώσει ότι θα επιστρέψει τα χρήματα και όλα «μέλι – γάλα»;

Κωμικοτραγικές δυστυχώς οι σκηνές που ζούμε για πολλοστή φορά στην νήσο των αθώων. Η διαφθορά στο μεγαλείο της αφού για ακόμα ένα σκάνδαλο δεν τιμωρείται κανένας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί όπως οδηγηθούν όλοι οι ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης και να τιμωρηθούν παραδειγματικά αφού ευθύνονται για την οικονομική κατάντια ολάκερης της πατρίδας μας και την εξαθλίωση, ηθική και οικονομική, χιλιάδων συμπατριωτών μας.

Είναι καιρός που πρέπει να καταστείλουμε την κλεπτοκρατία, βάζοντας βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πρέπει να χτυπηθούν εν τη γεννέση τους τα τάγματα κλεφτών που συντηρούν όλα αυτά τα χρόνια τα κόμματα της διαπλοκής.

Φτάνει πλέον η ανοχή! Ας τηρηθούν επιτελούς οι νόμοι και να οδηγηθούν οι κλέφτες στην φυλακή.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)