Ο δημοκράτης Άντρος Κυπριανού μιλά για φασισμό, σε ένα παραλήρημα “δημοκρατικότητας”. Γνωστές βέβαια οι ιδεολογίες που διακατέχουν τον ίδιο και το κόμμα του, αλλά και τις δημοκρατικές μεθόδους με τις οποίες επέβαλλαν τη φίμωση στους αντιφρονούντες.

Η μαμά Ε.Σ.Σ.Δ. πέθανε και άφησε πίσω της πολλά ορφανά, κατά πως φαίνεται, που αναπολούν παλιές “καλές” εποχές. Δεν συμμερίζονται όμως πια την ίδια κοσμοθεωρία ούτε καν οι πολίτες του πρώην Σοβιετικού μπλοκ και καλό θα ήταν να τους ρωτούσαν, για να έπαιρναν μια δεύτερη άποψη.

Μετά λύπης μας παρατηρούμε ότι κάποιοι μπέρδεψαν το τι εστί Δημοκρατία ή αλλιώς μπέρδεψαν τις βούρτσες …

Απολαύστε το βίντεο και τα σχόλια είναι δικά σας …

Τα όσα φαιδρά μας καταλογίζει, καλυπτόμενος από την ασφάλεια που του παρέχει η απόσταση, αφού ουδέποτε αποδέχθηκε να βρεθεί ο ίδιος ή εκπρόσωπος του Κόμματος του στο ίδιο πάνελ με τον Πρόεδρο ή εκπροσώπους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), είναι ανάξια νεοτέρων σχολιασμών, αφού τα έχουμε απαντήσει πάρα πολλές κατά το παρελθόν. Από ότι φαίνεται κάποιοι στην έλλειψη ύπαρξης επιχειρημάτων, τους βολεύει να δημιουργούν φαντάσματα για να μπορούν να συγκρατούν τους οπαδούς τους, αφού δεν έχουν καμία πολιτική πρόταση, που να τυγχάνει λαϊκής αποδοχής, για να τους προσφέρουν.

Εμείς προκαλούμε τον Άντρο Κυπριανό να παρευρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ και να αντιπαραθέσουμε επιχειρήματα και τότε ο λαός θα κρίνει …