Φίλοι και φίλες συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Βρισκόμαστε την τελική ευθεία πριν τις εκλογές και ο πανικός τους τα λέει όλα. Το ΕΛΑΜ είναι εδώ και είναι πανταχού παρών με πρόδρομο αυτού του υπέροχου αγώνα, τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου. Το ΕΛΑΜ είναι εδώ ενάντια σε κάθε είδος επαγγελματία πολιτικού, ενάντια σε κάθε είδος φίμωσης, ενάντια σε δήθεν πατριώτες, ενάντια σε κάθε είδος καθωσπρεπισμού και κατεστημένου, οι Ελαμίτες είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε εναντίων όλων με μοναδικά μας όπλα την ιδεολογία μας, το δίκαιο της πατρίδας και του λαού μας, την υπερηφάνειά μας…

Όλα αυτά τα χρόνια έφτιαξαν μια αυτοκρατορία- κομματοκρατία για να μην μπορεί να τους αγγίξει κανείς έκαναν τον λαό όμηρο-εξαρτώμενο από αυτούς για μια δουλειά, για μια στέγη για ένα κομμάτι ψωμί. Δεν φτάνει που ρήμαξαν ζωές, δεν φτάνει που γέμισαν τον λαό ψεύτικες ελπίδες και πλασματικούς αριθμούς οικονομίας τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν και την πατρίδα μας παραμερίζοντας διεθνής συνθήκες και κανόνες, όπως είναι ο εποικισμός ο οποίος θεωρείται και είναι έγκλημα πολέμου. Ενός πολέμου, μιας εισβολής που με το ζόρι θέλουν να κάνουν τον λαό να ξεχάσει. Το 1974 έγινε εισβολή στην Κύπρο από την Τουρκία και για 42 σχεδόν χρόνια υπάρχει συνεχιζόμενη κατοχή, αυτό είναι το πρόβλημα στην Κύπρο και όχι κάτι δικοινοτικές διαφορές που ανακάλυψαν από το 2004 και μετά. Ακόμα υπάρχουν αγνοούμενοι, ακόμα υπάρχουν εγκλωβισμένοι και πρόσφυγες, οι δολοφόνοι των Ισαάκ και Σολωμού όχι μόνο είναι ελεύθεροι αλλά ο ένας εξ αυτών ήταν και υποψήφιος στις ψευδοεκλογές του ψευδοκράτους. Αυτήν λοιπόν την αυτοκρατορία-κομματοκρατία που είναι βασισμένη στο βόλεμα, στην διαφθορά, στην κουμπαριά, αυτούς που την υπηρετούν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος, η καρέκλα, η προσωπική προβολή, αυτούς που για το χρήμα θα γίνονταν οι πιο φανατικοί οπαδοί της ομοσπονδίας και όχι μόνο, αυτό το σύστημα λοιπόν θέλουμε να αλλάξουμε με αξίες όπως η αγάπη για την πατρίδα, που έκανε 17χρόνα αμούστακα παιδιά να πηγαίνουν στην αγχόνη χαρούμενοι, τραγουδώντας τον εθνικό μας ύμνο, αυτόν που θέλουν να καταργήσουν, αξίες όπως η θυσία για το κοινό καλό, όπως την θυσία του Σταυραετού του Μαχαιρά, αξίες όπως πηγάζουν από τα λόγια του Κυριάκου Μάτση ”ου περί χρημάτων ο αγώνας” αξίες με τις οποίες οι κυβερνώντες μας δεν έχουν καμία σχέση και το απέδειξαν όχι μόνο με τα λόγια αλλά κυρίως με τις πράξεις τους.

Εμείς σαν ΕΛΑΜ είμαστε εδώ για να προβάλουμε τα πραγματικά προβλήματα που βασανίζουν τον τόπο μας και ένα από αυτά είναι αυτοί που μας κυβερνούν, που μπροστά από τις κάμερες σκοτώνονται και πίσω από αυτές είναι φιλαράκια και βγάζουν “σέλφις”, αυτούς που δεν έχουν τα κότσια να αναλάβουν την ευθύνη. Η μια κυβέρνηση τα ρίχνει στην προηγούμενη και η προηγούμενη στην προ-προηγούμενη και πάει λέγοντας. Τιμωρία όμως καμία. Εμείς σαν ΕΛΑΜ δεν θέλουμε μόνο να τους διώξουμε από την πολιτική σκηνή του τόπου μας αλλά θέλουμε την τιμωρία όσων έκλεψαν και την δήμευση τις περιουσίας τους.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες φίλοι και φίλες ήρθε η ώρα μας, είτε είμαστε είτε δεν είμαστε στην επόμενη βουλή, ήρθε η ώρα μας γιατί οι ψίθυροι έγιναν φωνές, ήρθε η ώρα μας γιατί ήδη αρκετοί συμπολίτες μας δηλώνουν παρόν σε αυτόν τον αγώνα. Ήρθε η ώρα μας γιατί δεν πάει άλλο, ήρθε η ώρα μας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι! Ήρθε η ώρα μας γιατί η πατρίδα μας χρειάζεται! Ψηφίζοντας ΕΛΑΜ δηλώνουμε παρόν στο κάλεσμά Της.

Ηρακλέους ΑνδρέαςΥποψήφιος βουλευτής ΕΛΑΜ Λευκωσίας