Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν είχε η συνάντηση Αναστασιάδη – Τατάρ, πέραν από την αναβάθμιση, για πολλοστή φορά, του κατοχικού μορφώματος, όπως άλλωστε είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή η Παράταξη μας, εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία της.

Η μοναδική συμφωνία που υπήρξε ήταν για σύγκλιση πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό, που αποτελούσε πάγια τουρκική επιδίωξη και καθιερώθηκε στην Ελβετία με την σύμφωνο γνώμη όλων των πολιτικών κομμάτων, πλην του ΕΛΑΜ, που ήταν το μόνο που διαφώνησε κάθετα και δεν συμμετείχε στο ταξίδι αναψυχής στα πανάκριβα ελβετικά θέρετρα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν μένει μόνο σε στείρες διαφωνίες, αλλά έχει θέσει τις δικές του εισηγήσεις, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα έπρεπε να καταγγείλει τις δήθεν εκλογικές διαδικασίες, αξιοποιώντας την χάρτα των ΗΕ και τα ψηφίσματα καταδίκης του ψευδοκράτους.

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση επέλεξε να δηλώσει σεβασμό στην απόφαση ακόμα και των εποίκων που «εξέλεξαν» μέσα από παράνομες διαδικασίες τον Τατάρ, πραγματοποιώντας τελικά την συνάντηση με το άτομο που άνοιξε μέρος της περίκλειστης Αμμοχώστου.

Γραφεία Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις ΜΜΕ: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου