Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύθηκε σήμερα στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα Cyprus News, όπου αναφέρεται ουσιαστικά και η καθημερινότητα του κάθε ΕΛΑΜίτη που αποφασίζει να ασχοληθεί με τα social media.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα με χαρακτήρα ειδησεογραφικό αναπαρήγαγε ειδήσεις που αφορούσαν την κάθοδο του ΕΛΑΜ στις Ευρωεκλογές του 2014 ενώ οι άλλες αναρτήσεις αφορούσαν το 2012 και το 2013. Μετά τις καθιερωμένες προειδοποιήσεις το Facebook διέγραψε την επίσημη σελίδα, που μάλιστα αριθμούσε πάνω από 80.000 μέλη, κατηγορώντας τους για προώθηση ρητορικής μίσους.

Αυτή είναι η Δημοκρατία του 2019 και κάπως έτσι αντιμετωπίζονται οι διαφορετικές φωνές της πολιτικής σκηνής. Το ΕΛΑΜ εδώ και μήνες έχει καταγγείλει τον πλήρη αποκλεισμό του από το Facebook. Σήμερα μία ιστοσελίδα επιβεβαίωσε με τον πιο τραγικό τρόπο τι σημαίνει να αναπαράγεις ειδήσεις που αφορούν το Κίνημά μας.

Ο συγγραφέας George Orwell με το βιβλίο του “1984” προφήτευε τον περιορισμό πρόσβασης σε πληροφορίες οι οποίες πλέον θα ήταν ελεγχόμενες και παραποιημένες από το πολιτικό σύστημα. Ένα σύστημα που θα έκανε πλύση εγκεφάλου και θα φορούσε παροπίδες στους πολίτες υποδεικνύοντας τι είναι σωστό και τι λάθος. Μπορεί ο συγγραφέας να μην είχε ακριβώς στο μυαλό του το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αλλά σίγουρα οι πολιτικοί μας αντιπάλοι εφαρμόζουν απαράλλακτη την τακτική αυτή ενάντια στο Κίνημά μας.