Μεγαλειώδης διανομή τροφίμων πραγματοποίησε η Ε.Ο. Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το Σάββατο 23/12 ενόψει των Χριστουγέννων, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι των συμπατριωτών μας.

Δοκιμαζόμενοι συμπατριώτες μας προσήλθαν από νωρίς στα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Πάφου, όπου έλαβαν κρέας, γάλα, αυγά, ζυμαρικά, ρύζι και διάφορα άλλα τρόφιμα για το γιορτινό τους τραπέζι, ενώ με το πέρας της διανομής, στελέχη του κινήματος παρέδωσαν κατ’ οίκον τρόφιμα σε συμπατριώτες μας που αδυνατούσαν να παρευρεθούν.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τα στελέχη του κινήματος για την έμπρακτη αλληλεγγύη που δείχνουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πιστό στην προεκλογική δέσμευση ότι ο 13ος μισθός των βουλευτών και τα χρήματα της κομματικής χορηγίας θα επιστρέφουν στον Λαό που δοκιμάζεται, πραγματοποιεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, διανομές τροφίμων σε ολόκληρη την Κύπρο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται αρωγός στα προβλήματα των πολιτών.

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στα προβλήματα του Λαού και μετά τις εκλογές της 28ης Ιανουαρίου, όπως κάνει εδώ και χρόνια, καθώς ο δικός μας τρόπος ζωής δεν είναι προεκλογικός.