Διανομή τροφίμων και έντυπου ενημερωτικού υλικού πραγματοποίησε στις 8/3/14 η Κ.Ο. Πάφου στα πλαίσια της τακτικής και καθιερωμένης πλέον βοήθειας προς άπορες οικογένειες συμπατριωτών μας.

Δεκάδες οικογένειες συμπατριωτών μας δέχθηκαν πολλές ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η προσέλευση του κόσμου ΔΥΣΤΥΧΩΣ για ακόμα μια φορά ήταν μη αναμενόμενη, γεγονός που αποδεικνύει την συνεχώς αυξανόμενη τραγική κατάσταση που περιέρχεται ο λαός, αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής των αδέξιων.

Το γέλιο ανακούφισης που προσφέραμε στους άπορους συμπατριώτες μας ήταν η καλύτερη συγκομιδή της ημέρας.

Ταυτόχρονα με την διανομή τροφίμων το Μέτωπο Νεολαίας μαζί με συναγωνιστές από την Κεντρική Οργάνωση Λεμεσού διένειμε ενημερωτικά φυλλάδια προς τους συμπολίτες μας με κύρια θέματα το Εθνικό και το κοινωνικοοικονομικό.

Πολύ θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που συνεχάρη την όλη προσπάθεια και σε πολλές περιπτώσεις δήλωνε καθαρά ότι κανένας και τίποτα δεν τους εκφράζει πια και ότι η μόνη καθαρή και λαϊκή δύναμη είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Ενώ οι πλείστοι υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου με την ελπίδα να δει ο τόπος μια άσπρη μέρα μακριά από το σάπιο κατεστημένο που ξεπουλά, καταστρέφει και εξαθλιώνει την πατρίδα μας.

kentriki b9403

2 b6544

3 93e00

4 72a5d

drasi 939bd