Μεγαλειώδης διανομή τροφίμων πραγματοποίησε η Ε.Ο. Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι των άπορων συμπατριωτών μας.

Από νωρίς, εκατοντάδες συμπατριώτες μας προσήλθαν στον χώρο της Διανομής, όπου έλαβαν κρέας, ζυμαρικά, πατάτες, φθαρτά και διάφορα άλλα τρόφιμα για το γιορτινό τους τραπέζι, ενώ δόθηκαν επίσης πασχαλινά δώρα στα μικρά παιδιά.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τα στελέχη του κινήματος για την έμπρακτη αλληλεγγύη που δείχνουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πιστό στην προεκλογική δέσμευση ότι τα χρήματα της κομματικής χορηγίας θα επιστρέφουν στον Λαό που δοκιμάζεται, πραγματοποιεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, διανομές τροφίμων σε ολόκληρη την Κύπρο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται αρωγός στα προβλήματα των πολιτών.

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στα προβλήματα του Λαού, χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες, αλλά με ανιδιοτέλεια και εθελοντική εργασία από τα μέλη και στελέχη του Κινήματος.