Μεγαλειώδης διανομή τροφίμων πραγματοποίησε η Ε.Ο. Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το Μεγάλο Σάββατο 07/04 ενόψει του Πάσχα, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι των συμπατριωτών μας.

Ίσως η πιο μεγάλη βοήθεια που δόθηκε από την επαρχιακή του Ε.ΛΑ.Μ. Αμμοχώστου μέχρι σήμερα, καθώς μετά από μέρες προετοιμασίας και αρκετής προσπάθειας, δεκάδες συναγωνιστές και συμπατριώτες μας βοήθησαν για να διεκπεραιώσουμε αυτή την προσφορά σε εκατοντάδες κατοίκους της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, από το Παραλίμνι μέχρι την Ορμήδεια.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τα στελέχη του κινήματος και τον Βουλευτή Αμμοχώστου Λίνο Παπαγιάννη για την έμπρακτη αλληλεγγύη που δείχνουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, πιστό στην προεκλογική δέσμευση ότι τα χρήματα της κομματικής χορηγίας θα επιστρέφουν στον Λαό που δοκιμάζεται, πραγματοποιεί και φέτος, όπως κάθε χρόνο, διανομές τροφίμων σε ολόκληρη την Κύπρο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται αρωγός στα προβλήματα των πολιτών.

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στις υπεραγορές Smart και Ξενής για τις καλύτερες τιμές και την προσφορά τους, στους μύλους Χ”Γιώρκη, το Confytasty και το Delicacy για τις πολύτιμες δωρεές τους καθώς και την εταιρία Λίγγης. Ευχαριστίες και στον Δώρο Σιαντρή που πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει, το Άχναγαλ, στην ΣΕΔΙΓΕΠ Παραλιμνίου και τον Πάνο Μαούρη και τους αδερφούς Μισού για την τεράστια ποσότητα φθαρτών και τους φούρνους Αμάλθια.

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει να συμπαρίσταται, χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες, στα προβλήματα του Λαού όπως πράττει κάθε χρόνο.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!