Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστό στο καθήκον του στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό εκατοντάδων συμπατριωτών μας ανά το Παγκύπριο τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου η Μεγαλειώδης Διανομή Τροφίμων και ρούχων που διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής  Αλληλεγγύης της Ε.Ο. Λεμεσού, παρέχοντας τα απολύτως απαραίτητα σε κάθε συμπατριώτη μας ούτως ώστε να γιορτάσει με Αξιοπρέπεια το Άγιο Πάσχα των Ελλήνων.

Παρά την δήθεν ανάπτυξη που διατυμπανίζουν οι κυβερνώντες, μεγάλη μερίδα του λαού ταλανίζεται από τις πολιτικές της λιτότητας και ζει στα όρια της φτώχιας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά, επιστρέφει ένα μεγάλο μέρος της κομματικής χορηγίας πίσω στον Λαό, μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει σε όσους εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας την Διανομή. Στους δύσκολους καιρούς που θα ‘ρθουν, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των Πολιτών που δεινοπαθούν.