Για ακόμα μια χρονιά, όπως συνηθίζεται εδώ και 12 συναπτά έτη, πραγματοποιήθηκε σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση των απόρων συμπατριωτών μας και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η φετινή ιδιαίτερη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού δεν επέτρεψε τις ταυτόχρονες Διανομές Τροφίμων. Εκατοντάδες εθελοντές όμως του ΕΛΑΜ σε ολόκληρη την Κύπρο διένειμαν κατ’οίκον τρόφιμα και προστατευτικό υλικό σε συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη, σε καθημερινή βάση ολόκληρη την Αγία Εβδομάδα.

Το Κίνημά μας μένει πιστό στις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Επιλέγει μέσα από πράξεις ανθρωπιάς και όχι κούφιες υποσχέσεις, να βρίσκεται στο πλευρό των αδύνατων και ξεχασμένων οικογενειών που το έχουν ανάγκη, ειδικότερα αυτή την κρίσιμη περίοδο που βιώνει ο Λαός μας σε ένα αβέβαιο αύριο.

Η κοινωνική προσφορά αποτελεί κομμάτι της ιδεολογίας μας και όχι τέχνασμα για υφαρπαγή ψήφων.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, Καλό και Ευλογημένο Πάσχα. Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει σε όλους κάθε προσωπική και οικογενειακή Υγεία και τη Λευτεριά στην Κύπρο μας.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

ΠΑΦΟΣ