Προσπαθούν να θολώσουν τα νερά οι κυβερνώντες με αφορμή τις προεδρικές εκλογές. Θυμούνται όλα τα άλλα εκτός από ένα πολύ σημαντικό θέμα που είναι η ανεργία στους νέους μας, οι μισθοί της κοροιδίας, αλλά και γενικότερα το όλο ζήτημα της ανεργίας στο νησί μας.

Με την μέθοδο ρίχνω στάχτη στα μάτια οι νέοι μας δεν δείχνουν να φοβούνται ούτε δείχνουν να μην ξέρουν τι κάνουν. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς οδηγηθήκαμε ως εδώ και ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να πράξουν εάν θέλουν να αλλάξουν τα σε βάρος τους δεδομένα.

Η κατάσταση στην οικονομία και κυρίως στους νέους μας, είναι σίγουρα κάτι που κανένα από τα δήθεν μεγάλα κόμματα του τόπου δεν μπορούν να διαχειριστούν διότι όλοι μαζί ήταν υπαίτιοι για αυτό που συνέβη στην Κύπρο και που βρήκε ανυποψίαστα θύματα τους νέους αυτού του τόπου.

Δεν είναι τυχαίο που τα επιτελεία των κομμάτων δεν μπαίνουν στο πεδίο συζήτησης γύρω από τους νέους διότι εάν το έκαναν θα έχαναν παταγωδώς. Ως εκ τούτου κινούνται με μισόλογα και στηρίζονται κυρίως στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα λες και τα όνειρα των νέων μας είναι τα 500 ευρώ κατά Μέσο Όρο.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ