Η παραδοχή της ίδιας της Ευρώπης ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το «μεταναστευτικό» βουλιάζοντας την Κύπρο με λαθρομετανάστες, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, που θα πρέπει να αξιοποιήσει ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στις επερχόμενες εκλογές ο λαός θα έχει την ευκαιρία να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα, αφού μόνο η υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου είναι σε θέση, έχει την βούληση και μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα των παρανόμων μεταναστών.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού επιτελείου
Χρίστου Χρίστου

Η Ευρώπη αναγνώρισε την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία, άρα έχει κατανοήσει ότι η Κύπρος δέχεται εισβολή, επιβεβαιώνοντας το Ε.ΛΑ.Μ. που όταν τα έλεγε ΟΛΑ τα κόμματα το κατηγορούσαν.

Ως εκ τούτου η Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί να υψώσει φράκτη όπως έκανε η Λιθουανία και η Ελλάδα, που δεν θα είναι μόνιμο σύνορο αλλά οχυρωματικό έργο, ενώ την ίδια στιγμή οφείλει να αιτηθεί και κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Επιπλέον, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζει την ανάγκη η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, βάση των προτάσεων που η Παράταξή μας έχει προ πολλού καταθέσει  επίσημα στο Προεδρικό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου