Η Παράνομη Μετανάστευση είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Κύπρος. Επηρεάζει άμεσα όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής.

Το Κράτος Πρόνοιας και η Οικονομία της Κύπρου απειλούνται από τα επιδόματα και το κόστος φιλοξενίας των Παράνομων Μεταναστών. Πάνω από 170 εκατομμύρια ευρώ δαπανούνται από τους φορολογούμενους πολίτες.

Η Δημόσια Υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο. Υπάρχουν επιβεβαιωμένες περιπτώσεις ενεργής φυματίωσης και άλλων ξεχασμένων ασθενειών, που εντοπίζονται σε παράνομους μετανάστες που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους της Κύπρου.

Η Κοινωνική Ειρήνη έχει εξαφανιστεί. Καθημερινές οι περιπτώσεις σοβαρών επεισοδίων. Η εγκληματικότητα ανθίζει στα κέντρα των πόλεων και ολόκληρες κοινότητες έχουν γκετοποιηθεί.

Το Δημογραφικό απειλείται. Οι Παράνομοι Μετάναστες έχουν ξεπεράσει το 6% του πληθυσμού με αυξανόμενες τάσεις, την ίδια ώρα που στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν ξεπερνά το 1%.

Υπάρχουν Σχολεία στα οποία οι Ελληνοκύπριοι μαθητές είναι μειοψηφία, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αρκετά προβλήματα στις τάξεις.

Το ΕΛΑΜ τα έλεγε από το 2008, από την ίδρυση του, για τους λαθρομετανάστες και από το 2016 στην Βουλή των Αντιπροσώπων!

Κανένας δεν άκουγε, κανένας δεν ακούει, αν και όλοι παραδέχονται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

ΜΟΝΟ αν ακολουθηθεί αυστηρή Μεταναστευτική πολιτική και εφαρμοστούν όσα το ΕΛΑΜ και ο Υποψήφιος του για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου έχουν εισηγηθεί θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Οι πιο βασικές είναι:

  • Να σταματήσει η επιδοματική πολιτική. Δεν είναι δυνατόν η Κύπρος να αποτελεί τον πλέον ελκυστικό προορισμό.
  • Σύναψη διακρατικών συμφωνιών για εφαρμογή μαζικών απελάσεων. Το έχει πράξει η Ισπανία.
  • Το ΕΛΑΜ έχει προτείνει δημοσία την παραχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους βρίσκονται στην Κύπρο, ώστε να ταξιδέψουν σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το επιθυμούν.
  • Αφού η Ευρώπη δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα της Κύπρου, τότε να τους το μεταφέρουμε.
  • Αυστηρός έλεγχος της Γραμμής Αντιπαράταξης με φυσικά και τεχνητά εμπόδια.
  • Αναστολή αποδοχής αιτήσεων ασύλου! Το έπραξε η Ελλάδα στα γνωστά γεγονότα του Έβρου. Γιατί η Κύπρος που βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση να μην μπορεί;

ΔΕΝ είναι πρόσφυγες, είναι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, είναι ταραχοποιά στοιχεία οι παράνομοι μετανάστες και αποτελούν σχέδιο της Τουρκίας για Ισλαμοποίηση της ημικατεχόμενης μας Πατρίδας!