Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε τις δηλώσεις του ηγέτη της κατοχής, που δίδει τις τελευταίες μέρες στα διάφορα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εντοπίσουμε που υπάρχει αυτή η πολυδιαφημιζόμενη πρόοδος στο Κυπριακό, που επιτρέπει στην Κυβέρνηση, την διαπραγματευτική μας ομάδα και τους εμπλεκόμενους διεθνείς οργανισμούς, να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Όσες προσπάθειες και αν καταβάλαμε, ματαίως δεν εντοπίσαμε απολύτως τίποτα, πέραν από τις παράλογες αξιώσεις εκ μέρους των κατοχικών δυνάμεων, που αποτελούν το μακρί χέρι της Τουρκίας.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα θέλαμε μετά λύπης μας να ενημερώσουμε τους διάφορους «καλοθελητές» ότι ο αγγελικά πλασμένος, «συμπολίτης» τους, Μουσταφά, “δαιμονίστηκε”, αφού οι θέσεις του είναι κατά πολύ χειρότερες από αυτές των προκατόχων του.

 

Καλούμε για ακόμα μια φορά την Κυβέρνηση να μας ενημερώσει, που υπάρχει τελικά αυτή η πρόοδος που όλοι ενστερνίζονται και προβάλουν καθημερινά, η οποία μάλιστα αποτελεί αιτία για την πραγματοποίηση τριμερούς κοινής συνάντησης στον ΟΗΕ.

 

Τα όσα εγκληματικά σπείραμε, καλούμαστε σήμερα να μαζέψουμε και ακόμα χειρότερα προχωρούμε ολοταχώς σε νέα πιο ολέθρια λάθη, ακολουθώντας τις ίδιες εσφαλμένες πολιτικές.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)