Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα για τις Προεδρικές εκλογές, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΕΛΑΜ Δημήτρης Σούγλης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η προεκλογική εκστρατεία άρχισε πολύ νωρίς, την ίδια ώρα που οι πολίτες είναι θύματα μιας πρωτοφανούς ακρίβειας και πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Η αυτόνομη κάθοδος του ΕΛΑΜ στις Προεδρικές του 2023 πρέπει να θεωρείται δεδομένη, είπε, αλλά τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα σε συνεδρία της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής της Παράταξης μας, η οποία αναμένεται να λάβει τελικές αποφάσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση, απάντησε πως η διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να επικυρώσει την υποψηφιότητα του Προέδρου του κόμματος Χρίστου Χρίστου.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα ή υποψηφίους που έσπευσαν να δηλώσουν πως «συζητούν με όλους εκτός από το ΕΛΑΜ», υπογράμμισε πως αυτό είναι έλλειψη σεβασμού στις χιλιάδες των ψηφοφόρων που ψήφισαν ή ψηφίζουν ΕΛΑΜ, καταλήγοντας πως: «για το ΕΛΑΜ οι πόρτες είναι ανοικτές σε όλους!».

(Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις)