Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εύχεται στον απανταχού Ελληνισμό καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και καλή λευτεριά. Επίσης ευχόμαστε οι κυβερνώντες επιτέλους να κατανοήσουν ότι το προτεινόμενο ρατσιστικό σχέδιο για το Κυπριακό στην βάση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας είναι ανεφάρμοστο, μη βιώσιμο και αποδεδειγμένα καταδικασμένο να αποτύχει.

Επί της ευκαιρίας όμως, να ενημερώσουμε, ότι πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση και παρά το ότι το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό στην Βουλή των Αντιπροσώπων, οι Βουλευτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παραχώρησαν όλο τον 13ο τους μισθό σε άπορους συμπατριώτες μας. Επίσης ένα μεγάλο μέρος της κομματικής μας χορηγίας δόθηκε μέσω διανομής τροφίμων, σε δυσπραγούντες συμπατριώτες μας, με την ελπίδα να βοηθήσουμε κάποιους να περάσουν πιο όμορφα Χριστούγεννα.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η κίνηση δεν μπορεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της Κύπρου, αλλά αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι δεν είμαστε εκεί για τα χρήματα, αλλά παραμένουμε κομμάτι του λαού. Μπορεί να μην καταφέραμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες που παρουσιάστηκαν στο ακέραιο, αλλά τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε με κάθε μέσω στο πλευρό του λαού, στις επάλξεις του αγώνα, για μια Κύπρο που μας αξίζει.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)